Tamarind Martini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Tamarind Martini. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 159 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gheață, pulpă de tamarind, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Tamarind Data Chutney, dulce Tamarind Chutney pentru Chaat, și Smochine Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 1/2 căni de apă clocotită și tamarind într-un castron mare; lasa sa stea 10 minute. Rupeți tamarindul în bucăți mici; lăsați să stea 5 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând lichid; aruncați solidele.
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când zahărul se dizolvă, amestecând o dată. Mișto.
Combinați lichidul de tamarind, siropul de zahăr, vodca și sucul într-un ulcior, amestecând bine.
Adăugați gheață zdrobită; se amestecă sau se agită bine.
Garnisiți jantele a 8 pahare martini cu zahăr, dacă doriți. Se strecoară amestecul de martini răcit în pahare pregătite; garnisiți cu pene de var, dacă doriți.