Tamalele de porc ale Sylviei

Tamalele de porc ale Sylviei
Sylvia ' s porc Tamales este un lactate gratuit rețetă cu 36 de porții. O porție conține 290 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, apa, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tamale De Porc, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamale De Porc Trase.

Instrucțiuni

1
Așezați fundul de porc, ceapa, 5 căței de usturoi și 1 lingură de sare într-un vas mare; acoperiți cu apă. Se fierbe amestecul la foc mediu până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 3 ore. Aruncați ceapa și usturoiul. Se strecoară și se toacă carnea, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Boston FundulBoston Fundul
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati California chile pods si New Mexico chile pods in tigaia fierbinte pana cand sunt prajite si parfumate, 2-3 minute. Clătiți păstăi de chile. Aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați păstăi de chile; fierbeți până când păstăile de chile sunt ușor înmuiate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și răciți păstăile de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Amestecați 1 cană bulion de porc, 1 cană apă, păstăi de chile, 1 lingură sare, 3 căței de usturoi și chimen împreună într-un blender până se omogenizează. Amestecați carnea de porc și sosul de chile împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bulion De PorcBulion De Porc
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Topiți 1/2 cană untură într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă făina în unt topit până se rumenesc și se parfumează, aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de sos de porc-chile în amestecul de unt-făină, adăugând mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
UnturăUntură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați mătasea și resturile din cojile de porumb și înmuiați-le în apă clocotită, 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scurgeți și așezați pe o suprafață de lucru; acoperiți cu un prosop curat și umed.
8
Se amestecă masa, 1 kilogram de untură, 1 cană de bulion de porc rezervat, praful de copt și sarea într-o tigaie mare până când amestecul este pufos și se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bulion De PorcBulion De Porc
UnturăUntură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Selectați 1 coajă largă de porumb sau 2 mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Răspândiți aproximativ 2 linguri de amestec masa pe coaja de porumb, răspândindu-se în lateral și la aproximativ 2 inci de jos și la 1/4 inch de sus. Lingura 1 la 2 linguri amestec de carne de porc în jos centrul amestecului masa. Îndoiți părțile laterale ale cojii împreună, 1 peste cealaltă. Îndoiți partea inferioară a cojii peste cusătura a 2 laturi pliate. Repetați cu cojile rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați tamales și gătiți până când umplutura este încălzită și setată, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
13
Lăsați tamalele să se odihnească 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții36
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista