Tamalele de porc ale Sylviei

Tamalele de porc ale Sylviei
Sylvia ' s porc Tamales este un lactate gratuit rețetă cu 36 de porții. O porție conține 290 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, apa, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tamale De Porc, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamale De Porc Trase.

Instrucțiuni

1
Așezați fundul de porc, ceapa, 5 căței de usturoi și 1 lingură de sare într-un vas mare; acoperiți cu apă. Se fierbe amestecul la foc mediu până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 3 ore. Aruncați ceapa și usturoiul. Se strecoară și se toacă carnea, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Boston FundulBoston Fundul
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati California chile pods si New Mexico chile pods in tigaia fierbinte pana cand sunt prajite si parfumate, 2-3 minute. Clătiți păstăi de chile. Aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați păstăi de chile; fierbeți până când păstăile de chile sunt ușor înmuiate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți și răciți păstăile de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4
Amestecați 1 cană bulion de porc, 1 cană apă, păstăi de chile, 1 lingură sare, 3 căței de usturoi și chimen împreună într-un blender până se omogenizează. Amestecați carnea de porc și sosul de chile împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bulion De PorcBulion De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Topiți 1/2 cană untură într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă făina în unt topit până se rumenesc și se parfumează, aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de sos de porc-chile în amestecul de unt-făină, adăugând mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
UnturăUntură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Îndepărtați mătasea și resturile din cojile de porumb și înmuiați-le în apă clocotită, 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți și așezați pe o suprafață de lucru; acoperiți cu un prosop curat și umed.
8
Se amestecă masa, 1 kilogram de untură, 1 cană de bulion de porc rezervat, praful de copt și sarea într-o tigaie mare până când amestecul este pufos și se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bulion De PorcBulion De Porc
UnturăUntură
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Selectați 1 coajă largă de porumb sau 2 mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Răspândiți aproximativ 2 linguri de amestec masa pe coaja de porumb, răspândindu-se în lateral și la aproximativ 2 inci de jos și la 1/4 inch de sus. Lingura 1 la 2 linguri amestec de carne de porc în jos centrul amestecului masa. Îndoiți părțile laterale ale cojii împreună, 1 peste cealaltă. Îndoiți partea inferioară a cojii peste cusătura a 2 laturi pliate. Repetați cu cojile rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Adăugați tamales și gătiți până când umplutura este încălzită și setată, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
13
Lăsați tamalele să se odihnească 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții36
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista