Tamalele de porc ale Sylviei
Sylvia ' s porc Tamales este un lactate gratuit rețetă cu 36 de porții. O porție conține 290 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, apa, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tamale De Porc, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamale De Porc Trase.
Instrucțiuni
Așezați fundul de porc, ceapa, 5 căței de usturoi și 1 lingură de sare într-un vas mare; acoperiți cu apă. Se fierbe amestecul la foc mediu până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 3 ore. Aruncați ceapa și usturoiul. Se strecoară și se toacă carnea, rezervând lichid.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati California chile pods si New Mexico chile pods in tigaia fierbinte pana cand sunt prajite si parfumate, 2-3 minute. Clătiți păstăi de chile. Aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați păstăi de chile; fierbeți până când păstăile de chile sunt ușor înmuiate, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și răciți păstăile de chile.
Amestecați 1 cană bulion de porc, 1 cană apă, păstăi de chile, 1 lingură sare, 3 căței de usturoi și chimen împreună într-un blender până se omogenizează. Amestecați carnea de porc și sosul de chile împreună într-un bol.
Topiți 1/2 cană untură într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă făina în unt topit până se rumenesc și se parfumează, aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de sos de porc-chile în amestecul de unt-făină, adăugând mai multă sare dacă este necesar.
Îndepărtați mătasea și resturile din cojile de porumb și înmuiați-le în apă clocotită, 30 de minute până la 1 oră.
Scurgeți și așezați pe o suprafață de lucru; acoperiți cu un prosop curat și umed.
Se amestecă masa, 1 kilogram de untură, 1 cană de bulion de porc rezervat, praful de copt și sarea într-o tigaie mare până când amestecul este pufos și se ține împreună.
Selectați 1 coajă largă de porumb sau 2 mici.
Răspândiți aproximativ 2 linguri de amestec masa pe coaja de porumb, răspândindu-se în lateral și la aproximativ 2 inci de jos și la 1/4 inch de sus. Lingura 1 la 2 linguri amestec de carne de porc în jos centrul amestecului masa. Îndoiți părțile laterale ale cojii împreună, 1 peste cealaltă. Îndoiți partea inferioară a cojii peste cusătura a 2 laturi pliate. Repetați cu cojile rămase și umplutura.
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați tamales și gătiți până când umplutura este încălzită și setată, 1 până la 2 ore.
Lăsați tamalele să se odihnească 30 de minute înainte de servire.