Tamalele de porc ale lui Lupe necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 72. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, bouillon instant de vită, masa;) și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Tamale De Porc, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamale De Porc Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc într - un 5-la 6-qt. tigaie cu 3 qts. apă; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, până când carnea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți și rezervați bulionul; îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Lăsați carnea să stea până se răcește; rupeți în bucăți, aruncând grăsimea. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Între timp, aruncați tulpinile și semințele din toate chilele uscate, apoi clătiți bine. Pune într - un 3-la 4-qt. pan cu 1 qt. apă și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când chilele sunt moi atunci când sunt presate, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid. Într-un blender, ardei pur cu lichid până când este foarte neted; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Într - un 1-la 2-qt. pan la foc mediu, gatiti faina, amestecand, pana se bronzeaza adanc, 5-6 minute; se toarnă într-un castron. Când carnea de porc este gătită, amestecați 1/2 cană de bulion rezervat în făină; răzuiți în tigaie cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
7
Într-un blender, învârtiți usturoiul, semințele de coriandru, oregano, chimen și 1 1/2 căni de bulion rezervat până când condimentele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în tigaie cu carne, împingând solidele pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
9
La carne se adaugă 1 1/2 cani chile pure, roșii, ceapă, ardei gras, ardei iute Anaheim, 1/4 cană untură, bulion și sare de usturoi. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând. Gatiti, amestecand des, timp de 10 minute pentru a amesteca aromele. Se amestecă cilantro și ceapa verde. Cu o furculiță, rupeți bucățile de carne în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Anaheim
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Mazăre Goya®
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Untură
Apă Pentru A Permite
10
Pregătiți masa: într-un castron mare, rupeți masa cu mâinile.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Căldură rămasă 2 3/4 cupe untură într - un 2-la 3-qt. pan la foc mediu-mare până la topit; se lasa sa stea pana se racesc suficient pentru a atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Se toarnă în masa, se adaugă restul de chile pur și se amestecă cu mâinile sau cu o lingură grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
14
Se amestecă masa puternic cu o lingură (sau se bate jumătate la un moment dat într-un mixer de stand) până când sunt foarte netede și nu rămân bulgări de masă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
15
Cojiți cartofii și tăiați-i în 48 de bețișoare, fiecare de 4 până la 5 in. lung și 1/4 la 1/3 în. gros (salvați resturi pentru alte utilizări). Pune bastoane într - un 3-la 4-qt. tigaie cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când este fraged-crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Se scurge și se lasă deoparte.
17
Separați cojile de porumb și aruncați orice mătase. Selecta 5 1/2 duzină de coji exterioare mari (5 la 6 în. larg peste mijloc și 7 la 8 în. lung; tăiați coji mai mari la această dimensiune). Înmuiați cojile într-o chiuvetă cu apă fierbinte pentru a acoperi până când sunt flexibile, aproximativ 20 de minute. Clătiți, îndepărtați orice granulație; scurgeți și puneți într-un castron mare. Rupeți aproximativ 12 din coji în benzi lungi și subțiri. (Dacă asamblarea durează mai mult de câteva ore și cojile se usucă, resoak scurt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Asamblați tamalele: pe o suprafață mare de lucru, aranjați masa și cojile întregi la un capăt, urmate de umpluturi (carne, cartofi, măsline și jalapeos) și fâșii de coajă, lăsând puțin spațiu la celălalt capăt pentru legarea și stivuirea tamalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tamale
Aluat De Pâine De Porumb
Apă Pentru A Permite
19
Pentru fiecare tamale, așezați o coajă destul de plată, cu partea netedă în sus. Lingură 1/4 ceașcă masa în centru. Țineți coaja cu o mână; folosind lovituri rapide de spate a unei linguri de supă sau a unei spatule mici, răspândiți uniform jumătate din masa de la centru la o margine lungă (lăsați un 1-in. bordură goală la marginea cojii). Repetați pe cealaltă jumătate a cojii, lăsând din nou un 1-in. border goale la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
20
Răspândiți 2 până la 3 linguri. carne de umplere într-o bandă 1 în. de la o margine lungă a masei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A Permite
21
Puneți o bucată de cartofi, 2 măsline și o bucată de jalapeo peste carne. Îndoiți marginea lungă a cojii cea mai apropiată de umpluturi peste ele, apoi rotiți-vă bine. Dacă coaja nu se întâlnește destul de mult pentru a închide umplutura, patch-uri cu o bucată de altă coajă. Folosind benzi de coajă, legați tamale cât mai strâns posibil la ambele capete, apoi doar pentru a ține în centru. (Dacă este necesar, legați două benzi împreună pentru a face o cravată mai lungă.) Repetați pentru a face Tamale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Aluat De Pâine De Porumb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
22
Pentru a aburi 2 duzini de tamale, setați un suport pe suporturi de cel puțin 1 1/2 in. deasupra partea de jos a unui 8 - la 10-qt. iarbă. Umpleți oala cu 1 in. bulion de porc rezervat sau apă. Aranjați primul strat de tamales într-o direcție pe raft; schimbați direcția tamales 90 cu fiecare strat suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Porc
Tamale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
23
Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi fierbeți până când masa nu se mai lipeste de coji, 1 până la 1 1/4 ore, adăugând ocazional apă clocotită pentru a menține nivelul de lichid.
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe brambly, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate prietenoasă cu alimentele. Zilele calde, însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate ale râului rus sunt cunoscute pentru strălucirea acestui vin.