Tamale Vegetariene Cu Frunze De Banană

Tamale Vegetariene Cu Frunze De Banană
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți Tamale vegetariene cu frunze de banană acasă. Această rețetă servește 7. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 84% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 183g de proteine, 169g de grăsime, și un total de 5075 calorii. Un amestec de sare, boabe de piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 206 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Tamale Vegetariene, Tamales Vegetariene-Mommie Bucătari, și Vegetarian Tamales de Rajas con Queso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Masa
2
Dacă ați achiziționat masa pregătită, puteți sări peste acest pas. Dacă aveți masa harina (făină masa), adăugați apă caldă la masa harina, cantitatea conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Lăsați să stea câteva minute. Aveți nevoie de aluat cu mâinile suficient pentru ca toată făina de masă să fie încorporată. Frământați câteva linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Pregătiți sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Consultați instrucțiunile din această rețetă de sos de chili roșu pentru prepararea sosului de chili cu ardeii iute ancho. Înainte de a începe să manipulați ardeii iute, fie purtați mănuși de protecție, fie frecați puțin ulei de măsline peste mâini. După ce ați terminat de manipulat ardeii iute, spălați-vă bine mâinile cu apă caldă cu săpun. Aveți grijă să nu vă atingeți ochii dacă ați manipulat ardei iute!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
1 Deschideți ardeii iute, îndepărtați semințele și tulpinile: folosiți un cuțit ascuțit și faceți o tăietură pe partea laterală a fiecărui chile. Deschideți ardeii iute și îndepărtați păstăile și tulpinile de semințe. Scoateți orice vene vizibile care curg pe interiorul chilelor. Rezervați câteva dintre semințe dacă trebuie să le adăugați mai târziu pentru mai multă căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Aplatizați ardeii iute și așezați-i cu fața deschisă în jos pe tigaie. Apăsați pe ele cu o spatulă metalică. După câteva secunde întoarceți ardeii iute și gătiți-i încă câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Încălziți-le suficient pentru a le înmuia și pentru a le elibera aroma, nu le încălziți în măsura în care s-ar rumeni sau s-ar prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1
Așezați ardeii iute într-o cratiță mică și acoperiți-i cu apă. Aduceți apa la fierbere și scoateți oala de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați ardeii iute să se odihnească în apa fierbinte timp de 10 minute până se înmoaie. Alternativ, așezați ardeii iute într-un castron și turnați apă clocotită peste ei, lăsați-i să stea 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați ardeii iute și 1 1/2 căni din apa de înmuiere a chile într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați usturoiul, sarea, piperul și cuișoarele măcinate. Pur și simplu până când este complet neted, câteva minute. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați mai multă sare și / sau semințe de chili, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
5 se strecoară într-o tigaie, apoi se fierbe la foc mic: 
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați o sită peste o tigaie și turnați sosul în sită, presându-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți tigaia și aduceți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați o lingură de ulei de măsline. Se fierbe timp de 10 minute, îndepărtând orice spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Se ia de pe foc.
9
Pregătiți frunzele de banană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
10
Dacă utilizați frunze de banane congelate (disponibile pe multe piețe asiatice și mexicane), clătiți-le sub apă caldă pentru a dezgheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Tăiați marginile groase ale frunzelor.
12
Dacă utilizați frunze proaspete de banană, tăiați și marginile groase (și tulpina centrală dacă utilizați frunze proaspăt tăiate). Rețineți că puteți tăia benzi sinuoase de pe marginea tulpinii frunzelor de banană pentru a le folosi ca legături pentru Tamale. Clătiți frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
TamaleTamale
13
Frunzele de banană pot fi fragile și rupte atunci când încercați să le pliați. O modalitate de care am auzit pentru a le înmuia este să le înmoaie în apă caldă și sărată timp de aproximativ o oră. O altă modalitate de a le înmuia pe care am găsit-o eficientă este să le țin la foc, fie pe un arzător cu gaz, fie pe o tigaie fierbinte timp de câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Încălziți-le suficient, astfel încât să devină colorate (verde mai strălucitor) și să se înmoaie. Dacă le încălziți prea mult, se vor prăji și vor deveni din nou fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
15
Tăiați frunzele de banană în dreptunghiuri de aproximativ 8 "x10". Uscați cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
16
Pregătiți umplutura
17
1 saut legume: înveliți fundul unei tigaie saut foarte mare cu 1-2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Se încălzește la foc mare.
19
Adăugați ceapa, usturoiul și morcovii. Saut pentru câteva minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20
Apoi adăugați roșiile și dovleceii. Saut pentru mai multe minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
21
Adăugați 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
22
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând, până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
23
Se ia de pe foc.
24
Adăugați sosul chile: amestecați 1/2 cană de sos chile în legume. Gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
25
Adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
26
Asamblați tamalele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
27
Frunzele de banane au două părți. O parte, partea superioară a frunzei, este de un verde intens și are creste oarecum groase. Cealaltă parte, partea inferioară a frunzei, este de un verde mai deschis și este mai netedă. Potrivit Diana Kennedy (și tipul cu care am vorbit la piața locală mexicană), veți dori să plasați masa pe partea verde mai deschisă, mai netedă a frunzei. (Am făcut-o în ambele sensuri și nu am găsit că face o diferență atât de mare pentru gust.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1
Așezați bucata dreptunghiulară de frunză de banană, cu partea ușoară în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
2
Așezați 1/4 până la 1/3 dintr-o cană de masa pe centrul frunzei de banană. Apăsați-l cu palma pentru a-l întinde puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Adăugați sos de chili, brânză, umplutură de legume: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Așezați un pic mic (aproximativ 1/2 până la 1 linguriță) din sosul de chili roșu pe masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
5
Așezați deasupra o fâșie de brânză Monterey Jack. Scoateți o parte din amestecul de legume (1/4 până la 1/3 cană) deasupra brânzei și a masei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
3 Îndoiți frunza de banană pentru a forma tamale: reuniți cele două laturi lungi ale frunzei de banană și pliați-le, punând o margine peste cealaltă dacă puteți (dacă nu, nu o transpirați). Îndoiți cele două părți rămase sub tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
TamaleTamale
7
4 Secure: asigurați-vă cu o bucată de sfoară de bucătărie sau cu unele dintre bucățile lungi cu fir pe care le puteți tăia de pe marginea tulpinii frunzelor de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
De asemenea, puteți face legături trăgând câteva benzi lungi subțiri din partea mai mare a frunzei de banană și legându-le împreună pentru a forma o bandă suficient de lungă cu care să legați un tamale. Sau, puteți sări peste pasul de legare împreună și să le pliați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
TamaleTamale
9
Dacă la prima încercare de a înfășura un tamale frunza de banană este prea fragilă și se rupe, poate fi necesar să înmuiați frunzele de banană încălzindu-le mai întâi, așa cum am menționat mai devreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
TamaleTamale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
Aburi tamalele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
11
1 asamblați aburul în oală cu apă, tapetați cu frunze de banană: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Așezați un suport pentru aburi în partea de jos a unui vas foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge aproape la nivelul raftului de abur, aproximativ 3/4 sau 1 inch. Căptușiți partea superioară a grătarului cu aburi cu frunze de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
14
Strat cu Tamale și frunze de banană: așezați cu grijă tamalele în straturi pe fundul cratiței. După ce ați adăugat toate tamalele, adăugați un alt strat de frunze de banană. Acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
3 aburiți timp de o oră: aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti aburul timp de aproximativ o ora.
16
Face aproximativ o duzină de tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros circulatory sunt alegeri excelente pentru Tamales. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate100
Revista