Tamale Ușoare De Porumb
Tamales ușor de porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 168 de fani. Un amestec de sâmburi de porumb, coji de porumb, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tamale De Porumb Verde, Pui tras și Tamale de porumb, și Tamales de porumb verde El Cholo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Lucrând în loturi, adăugați sâmburii de porumb într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
În vasul unui mixer electric, cremă untul și zahărul până la palid.
Adăugați oul, sarea și praful de copt.
Se amestecă pentru a încorpora.
Adăugați făina și porumbul piure și amestecați până se amestecă și formează un aluat neted.
Puneți o coajă de porumb pe lungime în fața dvs. cu partea largă cea mai apropiată de dvs.
Întindeți 3 linguri de aluat pe toată jumătatea inferioară (partea largă) a cojii de porumb, lăsând aproximativ o margine lată de 1 inch pe partea stângă și dreaptă. Ridicați cele 2 laturi lungi ale cojii de porumb și aduceți-le împreună.
Rotiți ambele părți ale cojilor de porumb în aceeași direcție peste umplutură.
Repetați cu cojile de porumb rămase și aluatul. Aranjați tamalele, cusătura în jos, într-un abur și adăugați 1/2-inch de apă. Acoperiți cu un capac bine fixat, aduceți la foc mic și aburiți timp de 1 oră, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar pentru a menține 1/2 inch de apă în tigaie.
Scoateți tamalele de la abur pe un platou de servire și serviți.