Tamale de fasole și brânză

Tamale de fasole și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tamalele de fasole și brânză. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 349 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți făină de porumb, fasole, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Brunch de duminică: Tamale de pui și fasole neagră, și Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Scoateți jumătate și rezervați-o pentru aluatul tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
În tigaia cu ceapa rămasă se adaugă fasolea, sosul fierbinte, pudra de chili și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă pentru a combina și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor. (Rezervați 1 cană pentru rețeta rotundă 2, Chalupas de fasole și brânză.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Într-un castron mare combinați făina de porumb, 1 linguriță de sare și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Tăiați untul în făina de porumb folosind o furculiță sau un blender de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați bulionul, puțin câte puțin, până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10
Se amestecă în ceapa gătită rezervată și usturoiul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Tăiați hârtia pergament în 8 pătrate (8 pe 8 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Întindeți 1/3 cană din aluatul tamale pe centrul hârtiei și apăsați-l ușor într-un cerc. Puneți deasupra o lingură de fasole cu o lingură de brânză. Aduceți cele 2 colțuri ale hârtiei la capetele dreptunghiului în sus pentru a încadra fasolea și brânza cu aluatul tamale. Îndoiți colțurile împreună de câteva ori. Îndoiți celelalte părți pentru a acoperi cusătura și rotiți partea dreaptă în sus. Continuați acest proces cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
TamaleTamale
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
13
Puneți un coș cu aburi într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a veni chiar sub coș. Acoperiți oala și puneți-o la foc mediu-mic pentru a aduce apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Puneți tamalele în coșul cu aburi. Acoperiți și aburiți tamalele până când aluatul este gătit, aproximativ 1 oră, verificați după 30 de minute, poate fi necesar să adăugați mai multă apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Scoateți tamalele din ambalajul hârtiei și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista