Talpă Petrale cu crustă de fistic cu salată de Grapefruit-avocado
Talpa Petrale cu crustă de fistic cu salată de Grapefruit-avocado este o pescatarian rețetă cu 3 porții. Acest fel principal are 620 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, pește, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Phyllo-crusted Petrale Sole, Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală, și Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.