Talpă Pentru Tigaie
Talpa pentru tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 111 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați sare, fileuri de cambulă, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sole Piccata, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează ceapa și ardeiul verde până se înmoaie. Se amestecă sucul de roșii, pătrunjelul, sarea și oregano. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste.
Adăugați fileuri. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 12-15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir]()
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir