Talpă de lămâie la cuptor cu ciorbă Elvețiană Sotată

Talpă de lămâie la cuptor cu ciorbă Elvețiană Sotată
Talpa de lămâie coaptă cu brânză elvețiană Sotată este o pescatarian felul principal. O porție conține 451 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,28 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de nucă, pâine, suc de lămâie 3 linguri capere 2 linguri ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ciorbă elvețiană sotată cu lămâie și usturoi, Ciorbă Elvețiană Sotată, și Saut Inktifed Swiss Chard.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un procesor de alimente combinați pâinea, coaja de lămâie, nucile și brânza. Puls până aproape uniform în textură. Continuați să pulsați în timp ce stropiți în uleiul de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați 4 fileuri într-un singur strat pe o caserolă cu unt de 9 x 12 inci. Într-o cratiță mică topiți 4 linguri de unt și adăugați sucul de lămâie și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă amestecul de unt peste pește și se presară blaturi cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Coaceți neacoperit timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, adăugați uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Infuzați uleiul cu usturoi tocat, apoi adăugați ciorba elvețiană și sotati până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se servește fierbinte cu talpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista