Talpa sarata cu unt rumenit si capere

Talpa sarata cu unt rumenit si capere
Talpa saut cu unt și capere rumenite este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 199 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalote, unt, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Meuniere De Talpă Cu Sos De Caper De Unt Rumenit, Talpă cu unt brun, sfeclă și capere, și Talpă De Lămâie Cu Capere Și Crutoane În Sos De Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Presărați peștele uniform cu sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 2 fileuri în tigaie; saut 1 1/2 minute sau până se rumenesc. Întoarceți cu grijă fileurile; saut 1 1/2 minute sau până când fulgii de pește se curăță ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați fileurile pe o farfurie; păstrați cald. Repetați procedura cu spray de gătit și fileuri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
5
Topiți untul în tigaie; gatiti 2 minute sau doar pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă în unt; saut 45 de secunde, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
7
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/8 linguriță de piper, capere și suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CapereCapere
PiperPiper
8
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista