Taitei unsi cu arpagic
Reteta Taitei cu unt cu Arpagic se poate face in aproximativ 25 de minute . Acest aperitiv are 297 de calorii , 9 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor nu este atât de spectaculos. BEST Fidea cu unt , Fidea cu unt și Fidea cu unt cu usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți tăițeii într-o oală mare cu apă clocotită cu sare la foc mediu, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se scurge intr-o strecuratoare si se da deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șaota și usturoiul și căleți până se înmoaie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și, când s-a topit, adăugați arpagicul, parmezanul și lămâia.
Adăugați tăițeii în tigaie și amestecați pentru a se combina.
Transferați într-un bol de servire și serviți cu tocană de coadă de bou Gina.