Taitei ramen prăjiți în stil asiatic

Taitei ramen prăjiți în stil asiatic
Stil asiatic Fried fidea Ramen ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 747 calorii, 19g de proteine, și 47G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți brânză asiago, sos de chili, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Amin pentru salata de stil asiatic Ramen, Lovit Tăiței Ramen-Stil Kung Pao, și Fidea Ramen Prăjită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Taiteii Ramen pot fi împerecheați cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Bucătăriiasiaticjaponez
Revista