Taitei De Arahide Thailandeze Se Amestecă-Prăji

Taitei De Arahide Thailandeze Se Amestecă-Prăji
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați tăiței de arahide thailandeze. O porție conține 564 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 112 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un amestec de ghimbir măcinat, ceapă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este extraordinar. Încercați Simplu Taitei De Arahide Thai Se Amestecă Fry + Știri Interesante, Thai creveți Se amestecă prăji cu dovlecei, și 30 de minute picant Thai pui de arahide & cartofi dulci tăiței se amestecă prăji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați spaghetele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Între timp, bateți amidonul de porumb în bulionul de legume până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți untul de arahide, sosul de soia, mierea, zahărul brun, uleiul de susan, ghimbirul măcinat și ardeiul roșu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Amestecați sake-ul și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Amestecați broccoli, morcovii, ardeiul gras roșu și mazărea cu zahăr. Reduceți căldura, acoperiți și aburiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Aruncați legumele cu sosul de arahide și pastele pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sos De ArahideSos De Arahide
LegumeLegume
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista