Tagliatelle con Funghi e Prosciutto (tăiței cu panglică cu ciuperci și Prosciutto)

Tagliatelle con Funghi e Prosciutto (tăiței cu panglică cu ciuperci și Prosciutto) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $14.33 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 971 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle cu Prosciutto și sparanghel, și Tagliatelle cu Prosciutto și portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de paste conform rețetei.
Rotiți-l până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste, apoi tăiați foaia rezultată în panglici de 1/4 inci lățime.
Așezați panglicile pe o tavă de foi prăfuită cu semolă și dați deoparte, acoperite cu prosoape de bucătărie curate și umede, până când sunt gata de gătit.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de chili și gătiți până se rumenesc ușor și se ofilesc, 3 până la 4 minute.
Se adaugă ciupercile și se sotează la foc mare 5 minute, până se rumenesc. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Aruncați tagliatelle în apă clocotită și gătiți 1 minut.
Scurgeți pastele, rezervând lichidul de gătit și adăugați în tigaie cu ciupercile. Aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi pastele, adăugând o stropire de apă de gătit, dacă este necesar, pentru a împiedica sosul să fie prea "strâns".
Adăugați prosciutto și aruncați pentru a amesteca.
Serviți imediat în 4 boluri de paste încălzite, acoperite cu Parmigiano-Reggiano.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți sau formați după cum doriți.