Tagine de pui cu caise și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 975 calorii, 67g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, ghimbir măcinat, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de pui cu caise și migdale, Tagine de pui cu caise și migdale (Club Secret), și Tagine de pui cu caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună scorțișoară măcinată, ghimbir, turmeric, piper, 1 linguriță sare și 2 linguri ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Turmeric
Ghimbir
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Încălziți untul și 1 lingură de ulei în bază de tagine (sau în tigaie), neacoperite, la foc moderat până când sunt fierbinți, dar nu fumează, apoi rumeniți jumătate de pui, cu pielea în jos, răsturnând o dată, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Baza
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Tajine Pot
4
Transferați pe o farfurie. Se rumeneste puiul ramas in acelasi mod, adaugand orice amestec de condimente ramas in bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ceapa și restul de 1/4 linguriță de sare la tagine și gătiți, neacoperite, amestecând frecvent, până la moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute. Legați coriandru și pătrunjel într-un pachet cu sfoară de bucătărie și adăugați la tagine împreună cu 1/2 cană de apă, pui și orice sucuri acumulate pe farfurie. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întreg
Pătrunjel
Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Tajine Pot
7
În timp ce puiul gătește, aduceți mierea, apa de cană rămasă, bățul de scorțișoară și caisele la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, până când caisele sunt foarte fragede (adăugați mai multă apă dacă este necesar). Odată ce caisele sunt fragede, fierbeți până când lichidul este redus la o glazură, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Caise
Pui întreg
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
În timp ce caisele gătesc, încălziți restul de 1/4 cană de ulei într-o tigaie mică la foc moderat și gătiți migdalele, amestecând ocazional, până când sunt doar aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Migdale
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
10
Cu zece minute înainte ca puiul să fie gata, adăugați amestecul de caise la tagine. Aruncați ierburile și bățul de scorțișoară, apoi serviți puiul presărat cu migdale deasupra.