Tagine De Pește Marocan Cu Roșii, Măsline Și Lămâi Conservate
Tagine de pește marocan cu roșii, măsline și lămâi conservate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 188 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcov, frunze de dafin, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile conservate, puteți urma acest fel principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Tagine de pui cu fenicul, lămâi conservate și măsline verzi, Pui marocan cu lămâi Meyer conservate și măsline verzi, și Tagine de pește cu lămâie conservată și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți 2 linguri rezervate charmoula peste fundul unei tagine; se presară morcovi și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
3
Adăugați jumătate din roșii și ardei grași; acoperiți cu pește și stropiți cu o parte din charmoula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați roșiile rămase și ardeii grași și întindeți charmoula rămasă deasupra.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.