Tagine de miel cu năut

Tagine de miel cu năut
Tagina de miel cu năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție conține 670 calorii, 77g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați năut, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Tagine De Miel Cu Cartofi Și Naut, Tagine de miel cu năut și caise, și Tagine de chiftele cu naut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare, cu capac, la foc mediu-mare, până când este parfumat și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă mielul în 2 loturi și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
Adăugați ceapă și scallions și gătiți, amestecând des până se înmoaie, 5 până la 7 minute. Se amestecă nautul scurs, apa, usturoiul, ghimbirul, sarea, piperul negru, scorțișoara și ardeiul roșu. Întoarceți mielul și toate sucurile acumulate în tigaie. Se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura, astfel încât lichidul să fiarbă. Acoperiți bine și gătiți, amestecând mielul o dată sau de două ori, timp de 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista