Tagine de creveți și legume cu cuscus

Tagine de creveți și legume cu cuscus
Tagine de creveți și legume cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, usturoi, creveți și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Scurtătură tagină vegetală marocană cu cuscus, Tagine de legume cu cuscus de migdale și năut, și Creveți Condimentați Din Africa De Nord + Cuscus Israelian De Legume Prăjite De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți bulionul și 1 linguriță de ulei de măsline la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă tigaia și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CuscusCuscus
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Lăsați să stea până când bulionul este absorbit și cuscusul este fraged pentru a mușca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
3
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați usturoiul în uleiul de linguriță rămas până când începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pudră de chili, coriandru, chimen și fulgi de chili; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
5
Adăugați roșiile (inclusiv sucurile) și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă legumele congelate și se gătește, amestecând des, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
6
Adăugați creveți dezghețați și gătiți, amestecând des, până când creveții sunt opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa) și legumele sunt fierbinți, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți
7
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
Cu o furculiță, pufați cuscusul; lingurați porțiuni egale din acesta în boluri largi și puțin adânci. Lingura creveți și amestec de legume, inclusiv sucuri, uniform peste cuscus si se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista