Tagine De Chiftele De Miel Marocan

Tagine De Chiftele De Miel Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagine de chiftele de miel marocan. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 585 calorii. 191 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, șalotă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Chiftele Și Sos De Roșii (Tagine Marocane), Tagine de chiftele marocane cu lămâie și măsline, și Kefta Mkaouara (Marocan Chiftele Tagine) # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați pesmetul și laptele până când laptele este absorbit în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
3
Adăugați 1 eșalotă, tocată mărunt, 1 lingură de mentă tocată, 2 linguri de coriandru tocat, 1 1/2 lingurițe ras el hanout, piment d ' Espelette și condimentați cu sare și piper. Se amestecă împreună până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ras El HanoutRas El Hanout
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Adăugați mielul și aruncați ușor împreună până se amestecă uniform. Împărțiți amestecul în 8 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
5
Așezați chiftelele pe o farfurie cu făina și praful pe toate părțile. Rezervați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Într-o tigaie sote, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu până la mediu-mare până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați chiftelele făinoase în uleiul fierbinte și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. Puneți chiftelele deoparte și reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se adaugă șalotele, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
9
Adăugați usturoiul și morcovul și amestecați în tigaia fierbinte până când mirosiți usturoiul, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați făina rezervată și aruncați pentru a acoperi legumele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
11
Adăugați pasta de roșii, roșiile scurse, bulionul de vită, restul de 1 1/2 lingurițe de ras el hanout și stafidele. Se amestecă pentru a se combina, rupând roșiile întregi. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ras El HanoutRas El Hanout
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12
Adăugați chiftelele înapoi în tocană și acoperiți cu restul de mentă, coriandru și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
TocanăTocană
13
Puneți un capac pe oală și coaceți la cuptor pentru 30 de minute. După o jumătate de oră, puneți oala la foc mediu și fierbeți până când sosul este foarte gros, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Se servește cu cuscus aruncat în ulei de măsline de lămâie Meyer sau se servește doar cu baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
BaguetteBaguette
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista