Tacos Vindaloo de miel cu Raita de castraveți

Tacos Vindaloo de miel cu Raita de castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Tacos Vindaloo de miel cu Raitan de castraveți. Acest fel principal are 443 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână oțet, chile de arbol uscat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cardamomul, puteți urma acest fel principal cu Cardamom Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Încercați Picior Tandoori De Miel Cu Castravete Raita, Burgeri de miel cu Raita feta-castravete, și Loin De Miel La Grătar Cu Roșii Și Castraveți Raitan Și Co Israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți marinada pentru miel. Într-un castron, combinați oțetul, ardeii iute uscați, bățul de scorțișoară, cuișoarele și cardamomul. Se lasă la macerat 20 de minute pentru a înmuia ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un blender și se adaugă semințele de chimen, semințele de muștar, boabele de piper negru, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și sarea. Puree timp de 2-3 minute până se omogenizează complet, adăugând oțet suplimentar pentru a obține o pastă care nu este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă marinada peste miel, se freacă și se marinează la frigider, acoperit, până la 4 ore.Faceți raita: într-un castron, combinați iaurtul, 2 linguri suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și castravetele. Se amestecă bine și se dă la frigider până se pregătește pentru servire. Raita poate fi făcută cu până la 2 zile în avans.Faceți ceapa" murată": într-un castron, combinați ceapa feliată subțire, 1/4 cană suc de lămâie și 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 4 ore până când ceapa se înmoaie ușor și își pierde o parte din mușcătură.Când mielul a terminat de marinat, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pe aragaz, încălziți o tigaie mare adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
RaitaRaita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cele 2 linguri de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5
Îndepărtați orice marinadă în exces din cozile de miel, economisind tot ce rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Adăugați cojile de miel în uleiul fierbinte și rumeniți timp de 4-5 minute pe ambele părți până se caramelizează profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Scoateți pe o farfurie. La uleiul rămas în oală, adăugați ceapa tăiată cubulețe și sotati până se rumenesc, 4-5 minute, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați marinada rezervată în oală împreună cu 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați pudra de coriandru. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați cozile de miel rezervate și orice sucuri pe care le-au eliberat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
11
Adăugați suficientă apă suplimentară în oală, astfel încât să ajungă în sus pe părțile laterale ale gambelor.Acoperiți cu un capac etanș (rezistent la cuptor) sau 2 straturi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Așezați pe raftul din mijloc în cuptor și gătiți timp de 2 ore, întorcând gambele o dată în mijloc. Până la sfârșit, carnea ar trebui să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți gambele din oală și, odată suficient de răcoroase pentru a le manipula, tăiați carnea departe de os. Aruncați oasele (sau rezervați pentru stoc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Așezați oala cu lichidul de fierbere înapoi pe aragaz și aduceți la foc mic. Reduceți până când are consistența unei tocănițe groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați carnea de miel mărunțită în lichid și adăugați pudra garam masala și lingura suplimentară de oțet. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minutes.To serviți, încălziți tortilele de porumb pe o plită până când sunt ușor carbonizate. Umpleți fiecare tortilla cu mielul fiert și acoperiți cu raita, ceapă și coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Garam MasalaGaram Masala
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
RaitaRaita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barsemințe de muștar negrusemințe de muștar negru1Oreos dublu umplutboabe de piper negruboabe de piper negru5cuișoarecardamom verdecardamom verde4creveți și cu venecilantro tocat (pentru garnitură)cilantro tocat (pentru garnitură)1stick1scorțișoară ruptă în jumătate1scorțișoară ruptă în jumătate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe4creveți și cu vene15 tortilla de porumb (pentru servire)15 tortilla de porumb (pentru servire)1castravete de seră (sau alt castravete fără semințe) cubulețe finecastravete de seră (sau alt castravete fără semințe) cubulețe fine4creveți și cu vene3cilanul uscat de Arbol (sau alți ardei iute uscați picant), semințele și tulpina îndepărtate3cilanul uscat de Arbol (sau alți ardei iute uscați picant), semințele și tulpina îndepărtate4creveți și cu vene3chilies guajillo uscați (sau alți ardei iute uscați nu prea picanți), semințele și tulpina îndepărtate3chilies guajillo uscați (sau alți ardei iute uscați nu prea picanți), semințele și tulpina îndepărtate1inchghimbir proaspăt curățat și tocatghimbir proaspăt curățat și tocat2Bucăți de caramele Heath Bargaram masalagaram masala4cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de coriandru măcinatsemințe de coriandru măcinat1kilogrameshanks de mielshanks de miel591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie (aproximativ 2 lămâi)suc de lămâie (aproximativ 2 lămâi)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie (aproximativ 1 lămâie)suc de lămâie (aproximativ 1 lămâie)1miciceapa galbenă înjumătățită și feliată subțireceapa galbenă înjumătățită și feliată subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simplu (de preferință iaurt grecesc)iaurt simplu (de preferință iaurt grecesc)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente12 lingurițe de pudră de usturoioțet alb (pentru finisare)oțet alb (pentru finisare)1Bucăți de caramele Heath Barsemințe întregi de chimensemințe întregi de chimen4creveți și cu vene1ceapa galbena taiata cubulete1ceapa galbena taiata cubulete1Bucăți de caramele Heath Baraltalt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista