Tacosul ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 246 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.04 pe portie. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, suc de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare includ Tacos Ușor, Tacos De Lumină Zesty, și Tacos de curcan ușor și proaspăt.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptură: împrăștiați jumătate din feliile de portocală, jumătate din feliile de ceapă și jumătate din bucățile de usturoi pe fundul unui vas de sticlă suficient de mare pentru a ține friptura de flanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Friptură De Flanc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Presărați friptura de flanc peste tot cu sare și piper și puneți-o în vasul de copt pregătit. Împrăștiați portocalele rămase, ceapa și usturoiul peste friptura de flanc și turnați berea. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Flanc
3 Bețișoare De Covrig
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea din marinată. Aruncați marinada. Grătați friptura la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați friptura să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Transferați friptura de flanc la grătar pe o tăietură și tăiați transversal în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Pentru salsa: într-un castron mic amestecați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
A asambla: folosind frunzele de salată de unt, faceți tacos folosind felii de friptură de flanc și avocado.