Tacos Suadero cu Salsa Serrano-Cilantro

Suadero Tacos cu Serrano-Cilantro Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 465 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tortilla de porumb de dimensiuni fajita, pene de tei, oregano mexican și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), și Tacos de pește CHIPOTLE cu SALSA de piersici coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente și 4 linguri. ulei; stropiți amestecul de suc de lămâie peste friptură într-un vas mare de mică adâncime sau o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 până la 12 ore.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada. Pat friptură uscată.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați friptură și gătiți, amestecând ocazional, 5 până la 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați friptura la o placă de tăiere și lăsați să stea 10 minute. Taie friptura.
Puneți friptura în tortilla caldă; se acoperă cu ceapă tocată și coriandru.
Se servește cu Salsa Serrano-Cilantro și pene de var.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!