Tacos Suadero cu Salsa Serrano-Cilantro

Tacos Suadero cu Salsa Serrano-Cilantro
Suadero Tacos cu Serrano-Cilantro Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 465 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tortilla de porumb de dimensiuni fajita, pene de tei, oregano mexican și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), și Tacos de pește CHIPOTLE cu SALSA de piersici coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 5 ingrediente și 4 linguri. ulei; stropiți amestecul de suc de lămâie peste friptură într-un vas mare de mică adâncime sau o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada. Pat friptură uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
3
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați friptură și gătiți, amestecând ocazional, 5 până la 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Transferați friptura la o placă de tăiere și lăsați să stea 10 minute. Taie friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Puneți friptura în tortilla caldă; se acoperă cu ceapă tocată și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
FripturăFriptură
7
Se servește cu Salsa Serrano-Cilantro și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista