Tacos Rib-Eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche
Reteta Rib-Eye Tacos cu gem de ceapa si hrean Cr Aproxume fra Aproxche ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.04 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 517 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, cimbru, fripturi cu ochi de coastă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Rib-eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche, Clatite de cartofi cu gem de mere-ceapa si crema de hrean Fraiche, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare kosher. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Combinați ceapa, vinul, mierea și cimbru într-o tigaie mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic până când vinul este aproape absorbit, amestecând ocazional, aproximativ 55 de minute.
Se amestecă în oțet de vin roșu. Fierbeți 10 minute pentru a amesteca aromele, adăugând apă cu linguri pentru a umezi dacă gemul este uscat și amestecând des (ceapa va fi în continuare ușor crocantă). Condimentează după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Înainte de utilizare, reîncălziți la foc mediu până se încălzește, adăugând mai multă apă cu linguri dacă gemul este uscat.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Înfășurați tortilele în folie, închizând complet.
Se introduce în cuptor până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mare.
Adăugați 2 fripturi în fiecare tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe placa de tăiat. Feliați subțire fripturile în cruce. Împărțiți feliile de friptură între tortilla caldă. Top cu gem de ceapa,apoi lingura de hrean CR fra fra.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Rădăcina proaspătă de hrean arată ca un văr mai înnodat al păstârnacului. Folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea, apoi o răzătoare de cutie, un robot de bucătărie sau un microplan pentru grătar. Dacă rădăcina proaspătă nu este disponibilă, înlocuiți 1/4 cană de hrean preparat în această rețetă.