Tacos Rib-Eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche
Reteta Rib-Eye Tacos cu gem de ceapa si hrean Cr Aproxume fra Aproxche ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.04 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 517 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, cimbru, fripturi cu ochi de coastă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Rib-eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche, Clatite de cartofi cu gem de mere-ceapa si crema de hrean Fraiche, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare kosher. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Combinați ceapa, vinul, mierea și cimbru într-o tigaie mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic până când vinul este aproape absorbit, amestecând ocazional, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Miere
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă în oțet de vin roșu. Fierbeți 10 minute pentru a amesteca aromele, adăugând apă cu linguri pentru a umezi dacă gemul este uscat și amestecând des (ceapa va fi în continuare ușor crocantă). Condimentează după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Înainte de utilizare, reîncălziți la foc mediu până se încălzește, adăugând mai multă apă cu linguri dacă gemul este uscat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Sare și Piper
Ceapă
Apă
Gem
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Înfășurați tortilele în folie, închizând complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Se introduce în cuptor până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
4
Adăugați 2 fripturi în fiecare tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați fripturile pe placa de tăiat. Feliați subțire fripturile în cruce. Împărțiți feliile de friptură între tortilla caldă. Top cu gem de ceapa,apoi lingura de hrean CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Hrean
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Friptură
Ceapă
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1
Rădăcina proaspătă de hrean arată ca un văr mai înnodat al păstârnacului. Folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea, apoi o răzătoare de cutie, un robot de bucătărie sau un microplan pentru grătar. Dacă rădăcina proaspătă nu este disponibilă, înlocuiți 1/4 cană de hrean preparat în această rețetă.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.