Tacos picant de pește cu sos proaspăt de Lime

Tacos picant de pește cu sos proaspăt de Lime
Tacos de pește picant cu sos proaspăt de Lime necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de salată de varză, amestecul de condimente taco, Chile jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Tacos picant de pește cu sos proaspăt de Lime, Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-lime și Blac picant, și Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Condimentează fileurile de tilapia cu condimente taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti pestele in ulei incins pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se taie în bucăți de mușcătură.
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți cojile de taco în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Amestecați iaurtul, sucul de lămâie, zahărul, coaja de tei și sarea împreună într-un castron mare. Se amestecă amestecul de salată de varză, coriandru și jalapeno; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De PuiChiftele Vegetariene De Pui
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți aproximativ 1/4 cană de pește și 1/4 cană de amestec de salată de varză în fiecare coajă de taco. Se acoperă fiecare cu 1 lingură de Roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista