Tacos de rață glazurat cu Tamarind cu aromă de ananas la grătar și ceapă murată

Tacos de rață glazurat cu Tamarind cu aromă de ananas la grătar și ceapă murată
Rețeta Tacos de rață glazurată cu Tamarind cu aromă de ananas la grătar și ceapă murată este gata în aproximativ 6 ore și 5 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 9.5 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 936 calorii, 51G de proteine, și 33g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de rață magret, sare kosher, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată, Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată, și Tacos de pește la grătar cu ceapă murată și salsa Roja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați mierea, concentratul de tamarind, sucul de lămâie, usturoiul și ardeii iute într-o cratiță, aduceți la foc mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
4
Se transferă într-un robot de bucătărie, se condimentează cu sare și piper și se prelucrează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți un grătar de cărbune pentru căldură directă medie-mică și medie și grătar indirect. Pregătiți o sticlă de stoarcere umplută cu apă pentru a face față flare-up-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scor sânii de rață cu un cuțit ascuțit pentru a face un model diagonal de trapă încrucișată și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați rața pe grătar, cu pielea în jos și gătiți, neacoperită, până când pielea este rumenită frumos, aproximativ 15 minute. Dacă flăcările sunt prea mari sau rața se rumenesc prea repede, mutați rața ocazional peste căldura indirectă și apoi înapoi la căldură directă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Odată ce aproape toată grăsimea s-a redat și pielea este un maro auriu profund, răsturnați rața, deplasați-vă la foc mediu, periați generos cu glazura de tamarind și continuați la grătar până când un termometru citit instantaneu ajunge la 140 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
10
Scoateți rața pe o tăietură, periați cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia pe diagonală în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Întindeți niște glazură pe tortilele de porumb. Se acoperă cu câteva felii de rață, gust de ananas, ceapă murată și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Ceapă MuratăCeapă Murată
AnanasAnanas
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
12
Preîncălziți un grătar de cărbune pentru căldură directă medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Ungeți feliile de ananas cu ulei și presărați sare și piper. Grătați ananasul până se carbonizează pe ambele părți și tocmai se fierbe, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Sare și PiperSare și Piper
AnanasAnanas
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
Scoateți ananasul, tăiați-l în zaruri și puneți-l într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Adăugați ceapa verde, ardeii iute serrano, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei de canola și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De CanolaUlei De Canola
Suc De LămâieSuc De Lămâie
16
Adăugați cilantro și aruncați din nou. Gustați, condimentați cu sare și piper și adăugați mai mult ulei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De GătitUlei De Gătit
17
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
18
Combinați sucul de lămâie, oțetul, zahărul și sarea într-o cratiță mică, dați la fiert și gătiți până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
19
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
20
Se toarnă amestecul lichid peste ceapă și se amestecă pentru a se combina. Acoperiți ceapa cu o farfurie mică pentru a cântări ușor, acoperiți cu folie sau folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
21
Combinați ceapa și oregano într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista