Tacos De Pui Crocant
Tacos de pui crocant este un fără gluten felul principal. O porție conține 668 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Această rețetă de la Kraft Recipes are 75 de fani. Un amestec de licitații de pui, mango, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Mini-Tacos De Pui Crocant, Tacos de pui crocant cu sos Special, și Tacos crocant cu piele de pui cu salsa Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați amestecul de acoperire și condimentele într-un castron mediu; se amestecă brânza.
Umeziți puiul cu apă; înmuiați bucățile de pui, câte 1, în amestec de brânză. Apăsați ușor amestecul de brânză pe ambele părți ale puiului. (Puiul nu va fi complet acoperit.)
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu orice amestec de brânză rămas.
Coaceți 15 până la 18 min. sau până când se termină (165F). Între timp, aruncați salată de varză cu pansament.
Top tortilla cu pui, salată de varză și mango; ori în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.