Tacos De Porc Fiert

Tacos De Porc Fiert
Tacos de porc fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1544 calorii, 126g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru 7,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, piper chipotle, ceapă și stoc de pui. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tacos De Porc Coreean Fiert, Tacos De Porc Fiert Cu Vin, și Tacos De Porc Fiert Chipotle.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, după gust, și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală cu fund greu la foc mare cu 2 linguri de ulei vegetal, 2 rotații de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Puneți carnea de porc în oală și rumeniți uniform carnea peste tot, va dura aproximativ 10 până la 12 minute; scoateți carnea de porc pe o farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Reduceți căldura la mediu-mare și adăugați uleiul de măsline extravirgin în oală, câteva rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați ceapa și usturoiul, sarea și piperul, după gust, oregano, 1 ardei iute feliat și 2 foi de dafin și gătiți timp de 7 până la 8 minute. Deglazați oala cu berea, răzuind bucățile lipite de fundul oalei. Se amestecă bulionul de pui și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați carnea de porc rezervată înapoi în oală (lichidul ar trebui să vină aproximativ 2/3 din calea cărnii) și aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți carnea de porc la cuptor, întorcând carnea la jumătatea gătitului, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Scoateți carnea de porc din oală, pe o tăietură și cort cu folie pentru a se încălzi. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, trageți carnea cu 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Se fierbe lichidul de fiert la foc mediu până se reduce la jumătate.
10
Adăugați sosul chipotle și adobo și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ulei De PiperUlei De Piper
11
Adăugați aproximativ 2/3 din carnea mărunțită și amestecați. Se răcește carnea de porc mărunțită rămasă și se răcește pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
12
În timp ce carnea de porc se gătește, pregătiți ceapa roșie murată: într-o cratiță mică, aduceți oțetul de vin alb, zahărul, lingurița de sare, ardeiul iute rămas și frunzele de dafin la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Puneți ceapa roșie feliată într-un recipient mic sigilabil. Se toarnă cu grijă lichidul fierbinte peste ceapă, se acoperă și se agită. Poate fi necesar să ridicați capacul pentru a elibera o parte din presiune. Din când în când, dă-i un shake bun. Se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
14
Pentru a servi, puneți carnea de porc trasă chipotle pe un platou și garnisiți cu ceapă murată și felii de jalapeno murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Ulei De PiperUlei De Piper
15
Serviți cu varză mărunțită, brânză mărunțită și tortilla pentru ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
La 1 AnanasLa 1 Ananas

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Tacos în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista