TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA)

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tacos de pește TILAPIA (TACOS de TILAPIA) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coriandru, tortilla de porumb, pește tilapia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 485 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos De Pește Tilapia, Tacos De Pește Tilapia Înnegrit, și Tacos De Pește Tilapia De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați peștele pe o farfurie și presărați cu chimen, sare, piper și praf de chili, dacă doriți o lovitură.
Stropiți cu ulei de măsline și sucul de 1 lime.Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați peștele și gătiți până devine auriu la exterior.
Scoateți din tigaie și transferați pe o farfurie.
Combinați avocado, suc de 1 lime, ceapă, coriandru, sare și piper și dați deoparte.
Încălziți tortilele într-o tigaie antiaderentă unsă și înfășurați tortilele într-un prosop curat pentru a le păstra warm.To asamblați tacos, așezați o cantitate egală de tilapia în fiecare tortilla, împreună cu o lingură mare de amestec de avocado și acoperiți cu salată mărunțită.
Serviți cu salsa preferată pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.