TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA)

TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA)
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tacos de pește TILAPIA (TACOS de TILAPIA) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coriandru, tortilla de porumb, pește tilapia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 485 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos De Pește Tilapia, Tacos De Pește Tilapia Înnegrit, și Tacos De Pește Tilapia De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați peștele pe o farfurie și presărați cu chimen, sare, piper și praf de chili, dacă doriți o lovitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Stropiți cu ulei de măsline și sucul de 1 lime.Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați peștele și gătiți până devine auriu la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Scoateți din tigaie și transferați pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați avocado, suc de 1 lime, ceapă, coriandru, sare și piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Încălziți tortilele într-o tigaie antiaderentă unsă și înfășurați tortilele într-un prosop curat pentru a le păstra warm.To asamblați tacos, așezați o cantitate egală de tilapia în fiecare tortilla, împreună cu o lingură mare de amestec de avocado și acoperiți cu salată mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți cu salsa preferată pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista