Tacos De Pește Rapid
Rețeta Tacos de pește rapid este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de file de pește bătut, salsa veche el 'n chunky, salată de varză cremoasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos de pește rapid și ușor, Tacos Rapid De Pește La Grătar, și Cerveza-Tacos de pește bătut cu ceapă și castraveți murați rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul conform instrucțiunilor pe pachetul de file de pește.
Așezați fileurile de pește pe foaia de cookie-uri unsuroase; se presara cu praf de chili.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Scoateți peștele din cuptor.
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, scoateți groapa și coaja din avocado; tăiați avocado în cuburi mici.
Tăiați peștele cald în bucăți de mușcătură.
Pentru a servi, lingura varf lingura coleslaw în fiecare coajă de taco cald. Completați fiecare cu pește, avocado și salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.