Tacos de pește moale și crocant
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tacos de pește moale și crocant ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 763 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de coriandru, sos de vinaigretă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pește Crocant, Tacos De Pește Moale, și Tacos De Pește Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tortilele și cojile de taco conform instrucțiunilor de pe pachet. În castron mediu, amestec amestec broccoli slaw, dressing si coriandru; retrase din circuitul agricol.
În vasul de mică adâncime, puneți condimentele taco. Înveliți ambele părți ale peștelui cu condimente taco. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti pestele in ulei 6 minute, rotind o data, sau pana cand pestele se fulge usor cu furculita. Împărțiți peștele în 8 bucăți.
Intinde fiecare tortilla de faina cu 2 linguri guacamole.
Așezați coaja tare de taco pe centrul tortilla de făină. Folosind o lingură cu fante, lingurați aproximativ 1/4 cană de slaw în fiecare coajă tare de taco.
Așezați 1 bucată de pește peste slaw în fiecare coajă de taco. Îndoiți ușor laturile tortilla în sus pentru a se potrivi cu laturile cochiliei taco. Se acoperă cu 1 lingură de brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.