Reteta Tacos de pește moale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 657 calorii, 52G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $9.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare, crema mexicana, bere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tacos De Pește Moale, Tacos De Pește Moale, și Tacos de pește moale și crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele în castron; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți făina, sarea și piperul în castron; se toarnă bere, amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Presărați peștele cu sare și piper. Strângeți niște suc de lămâie peste fiecare fâșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Pește
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Se amestecă peștele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți tigaia la foc mediu. Stivați 2 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se presară deasupra cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Așezați în tigaie, cu partea umedă în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se încălzește 1 minut.
11
Se presară deasupra cu apă. Întoarceți stiva; încălziți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Transferați stiva pe o foaie mare de folie rezistentă. Repet. Închideți tortilla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Se toarnă ulei în tigaie medie pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul pentru prăjit; încălziți uleiul la 350 F. glisați 4 benzi de pește în ulei. Se prăjește până devine auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
15
Transferați peștele pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie; se introduce în cuptor. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
16
Umpleți fiecare tortilla caldă cu 2 fâșii de pește. Se acoperă cu sos, varză, roșii, stoarcere de var și strop de sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Varză
Tomate
Sos
Pește
Var
17
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.