Tacos De Pește Moale

Tacos De Pește Moale
Reteta Tacos de pește moale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 657 calorii, 52G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $9.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare, crema mexicana, bere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tacos De Pește Moale, Tacos De Pește Moale, și Tacos de pește moale și crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele în castron; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți făina, sarea și piperul în castron; se toarnă bere, amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Presărați peștele cu sare și piper. Strângeți niște suc de lămâie peste fiecare fâșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Se amestecă peștele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți tigaia la foc mediu. Stivați 2 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se presară deasupra cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Așezați în tigaie, cu partea umedă în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se încălzește 1 minut.
11
Se presară deasupra cu apă. Întoarceți stiva; încălziți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Transferați stiva pe o foaie mare de folie rezistentă. Repet. Închideți tortilla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se toarnă ulei în tigaie medie pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul pentru prăjit; încălziți uleiul la 350 F. glisați 4 benzi de pește în ulei. Se prăjește până devine auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
15
Transferați peștele pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie; se introduce în cuptor. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
16
Umpleți fiecare tortilla caldă cu 2 fâșii de pește. Se acoperă cu sos, varză, roșii, stoarcere de var și strop de sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
VarzăVarză
TomateTomate
SosSos
PeștePește
VarVar
17
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
SmântânăSmântână

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista