Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit

Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit
Rețeta Mahi Mahi Tacos de pește cu Chipotle Slaw și sos de ananas prăjit ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 892 calorii, 32g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, ardei gras, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Tacos de pește Mahi mahi cu salsa de mango Chipotle, Tacos Mahi-Mahi înnegrit cu o maioneză Chipotle, și din cartea de bucate Master Your Metabolism a lui Jillian Michaels: Tacos de pește picant mahi Mahi și Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la grătar la foc moderat, căutați și înmuiați ananasul, ardeiul gras și jalapele aproxumroo, întorcându-se ocazional cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
CleșteClește
2
Transferați ananasul, ardeiul gras și jalapele aproximativ într-un blender și adăugați sucul de lămâie, apoi purificați amestecul. Condimentează sosul cu sare și piper negru proaspăt măcinat și păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnanasAnanas
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-un castron mare aruncați împreună varza, ridichile și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Într-un castron mediu amestecați ingredientele de pansament și condimentați-l cu sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Pregătiți un grătar pentru căldură moderată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
În timp ce grătarul se încălzește, tăiați peștele transversal în benzi late de 1 inch. Într-un castron mic, amestecați paprika și cayenne și presărați-le uniform pe toate fâșiile. Condimentați bine fâșiile cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BatetiBateti
BolBol
3
Împărțiți tortilele în 2 stive și înfășurați fiecare stivă în folie. Încălziți tortilla pe grătar, rotind o dată sau de două ori, până când se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți pachetele de pe grătar și păstrați-le calde într-un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți grătarul, apoi grătați peștele, acoperit, întorcându-l o dată, până când este opac și tocmai gătit, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați peștele într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
1
Stropiți pansamentul peste slaw și aruncați-l bine. Împărțiți peștele printre tortilele calde și acoperiți-l cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
PeștePește
2
Încingeți tacos - urile cu crenguțele de coriandru și serviți-le cu sosul de ananas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
3
De La Maestru
4
Bucatar sef, (c) Fox 2013

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista