Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit
Rețeta Mahi Mahi Tacos de pește cu Chipotle Slaw și sos de ananas prăjit ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 892 calorii, 32g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, ardei gras, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Tacos de pește Mahi mahi cu salsa de mango Chipotle, Tacos Mahi-Mahi înnegrit cu o maioneză Chipotle, și din cartea de bucate Master Your Metabolism a lui Jillian Michaels: Tacos de pește picant mahi Mahi și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie la grătar la foc moderat, căutați și înmuiați ananasul, ardeiul gras și jalapele aproxumroo, întorcându-se ocazional cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Clește
2
Transferați ananasul, ardeiul gras și jalapele aproximativ într-un blender și adăugați sucul de lămâie, apoi purificați amestecul. Condimentează sosul cu sare și piper negru proaspăt măcinat și păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ardei Gras
Suc De Lămâie
Ananas
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-un castron mare aruncați împreună varza, ridichile și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
1 Kg Tortillas De Maíz
Ridiche
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Într-un castron mediu amestecați ingredientele de pansament și condimentați-l cu sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Pregătiți un grătar pentru căldură moderată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
În timp ce grătarul se încălzește, tăiați peștele transversal în benzi late de 1 inch. Într-un castron mic, amestecați paprika și cayenne și presărați-le uniform pe toate fâșiile. Condimentați bine fâșiile cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bateti
Bol
3
Împărțiți tortilele în 2 stive și înfășurați fiecare stivă în folie. Încălziți tortilla pe grătar, rotind o dată sau de două ori, până când se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De Aluminiu
4
Scoateți pachetele de pe grătar și păstrați-le calde într-un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți grătarul, apoi grătați peștele, acoperit, întorcându-l o dată, până când este opac și tocmai gătit, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați peștele într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
1
Stropiți pansamentul peste slaw și aruncați-l bine. Împărțiți peștele printre tortilele calde și acoperiți-l cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pește
2
Încingeți tacos - urile cu crenguțele de coriandru și serviți-le cu sosul de ananas pe lateral.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.