Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Mango

Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Mango
Tacos de pește la grătar cu salsa de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 698 calorii, 43G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de chimen, coriandru, condiment înnegritor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Tacos de pește la grătar cu Salsa de Mango-avocado, Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru, și Tacos De Pește Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista