Tacos De Pește Japonez

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Tacos de pește japonez ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 913 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal dezosat, sos ponzu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma susanul, puteți urma acest fel principal cu Susan Fragil ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pește La Grătar În Stil Japonez, Bile de pește norvegiene și japoneze, și Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește.
Instrucțiuni
Se toarnă ponzu într-o pungă de plastic mare, resigilabilă.
Adăugați albacore, sigilați punga și transformați peștele în strat. Se răcește timp de 1 oră, întorcându-se o dată.
Adăugați ulei și întoarceți punga pentru a acoperi peștele.
Încălziți grătarul la foarte mare (550 până la 650). Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse.
Pește la grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când apar urme de grătar și peștele este rar, 3 minute. Feliați albacore în cruce. Umpleți tortilla cu slaw și pește, apoi acoperiți cu un strop de maioneză.
* Găsiți ponzu în culoarul alimentelor asiatice. Uita - te pentru pol-sau Troll-prins albacore. Dacă tortilele sunt foarte subțiri, cumpărați dublul cantității și stivați 2 pe taco.