Tacos De Pește Fandango
Tacos de pește Fandango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1030 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap de la magazin și ridica var, CR fra aproxormme fra, amidon de porumb, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l.
Tăiați fante verticale adânci de 1/2 inch pe fiecare parte, la aproximativ 1 inch distanță. Frecați bine jumătățile de var pe interiorul și exteriorul peștilor.
Dragă pește în amidon de porumb; țineți de coadă și agitați pentru a elimina excesul.
Se toarnă ulei pentru a acoperi într-o tigaie mare sau tigaie; se încălzește la 350 la foc mediu-mare.
Prăjiți peștele timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați peștele într-un platou; aranjați salata verde și următoarele 3 ingrediente în jurul peștelui.
Serviți imediat cu ingredientele rămase.
Notă: Am testat cu snapper roșu, dar puteți înlocui bas dungi. În loc să prăjiți, puteți coace peștele întreg timp de 40 de minute la 35
Omiteți peștele dragat în amidon de porumb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.