Rețeta Tacos de pește cu Salsan de Mango este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 3. Un amestec de avocado, maioneză, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Tacos de pește cu salsa de Mango, Tacos De Pește Cu Salsa De Mango, și Tacos de pește cu salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 260° cu rafturi pe nivelurile superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați mango, roșii, castraveți, ceapă, jalapeno, condimente și suc de lămâie într-un castron mare pentru Salsa; lăsați să stea 10 minute pentru a amesteca aromele.Înainte de servire, amestecați avocado și coriandru.Amestecați toate ingredientele pentru sosul cremos chipotle împreună într-un castron și reglați condimentele după gust; lăsați să stea cel puțin 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece.Marinați fileurile de tilapia în suc de lămâie timp de 10 minute, întorcându-se la acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Avocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați o foaie de copt pe fiecare grătar de cuptor și preîncălziți 5 minute.Amestecați făina, făina de porumb și condimentele într-un vas puțin adânc.Înveliți peștele marinat pe ambele părți cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți o tigaie fierbinte din cuptor și pulverizați cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați fileurile pe tigaia fierbinte și prăjiți-le pe raftul superior 5 minute.Pulverizați ambele părți ale tortilelor cu spray antiaderent. (Între timp, întoarceți cu grijă peștele și reveniți la cuptor 34 de minute.) Cuptor - tortilla prăjită pe a doua foaie de copt încălzită după întoarcerea fileurilor.Prajiti tortilla doar pana cand sunt usor crocante in jurul marginilor, 23 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți pește și tortilla cu varză mărunțită, salsa de mango și sos chipotle.Dragați ambele părți ale tilapiei marinate în amestec de făină-porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
(rezervati 1 Lingura)
Tilapia
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.