Tacos De Pește
Tacos de pește necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, salsa fresca, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l. Curățați ceapa și tăiați-o longitudinal în sferturi, păstrând intacte capetele rădăcinii.
Ungeți ambele părți ale fileurilor de pește și sferturile de ceapă cu ulei.
Se presară uniform cu sare și piper. Înfășurați teancul de tortilla în folie.
Puneți tortilla și ceapa pe un grătar cu ulei pe cărbuni mediu-fierbinți sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti tortilla pana la cald, intorcand de 2 sau 3 ori, 10 pana la 15 minute in total.
Așezați tortilla caldă într-un coș căptușit cu șervețel. Gatiti ceapa, intorcand o data, pana cand este fiarta si usor carbonizata, 10 pana la 15 minute in total.
Grătiți peștele, rotind o dată, până când abia opac în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 6 până la 8 minute în total.
Aranjați pește, ceapă și pene de tei pe un platou sau împărțiți-le între farfurii. Oferiți gust și salsa pentru a adăuga la gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio