Tacos de Mero: Tacos de Halibut

Tacos de Mero: Tacos de Halibut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de Mero: Tacos de Halibut. Pentru $ 5.5 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1238 calorii, 29G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de varză, condimente cu piper de lămâie, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Tacos De Halibut, Tacos De Halibut Chimichurri, și Tacos moale de Halibut pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați un grătar sau un broiler de cărbune cu acoperire cu tigaie. Condimentează fileurile cu piper de lămâie și gătește aproximativ 15 minute, întorcându-se o dată. Fileurile trebuie să fie albe pe tot parcursul și fulgi, dar nu prea fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Loc 1/4 halibut lire peste 3 tortilla încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
HalibutHalibut
3
Adăugați 1/4 cană de varză și acoperiți cu 2 uncii de sos cremos de avocado. Repetați procesul pentru restul ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista