Tacos De Curcan Cu Aragaz Lent

Tacos De Curcan Cu Aragaz Lent
Rețeta Tacos de curcan cu aragaz lent ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 7 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 217 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți fasole chili picantă în sos, roșii, amestec de condimente taco și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tacos De Curcan Cu Aragaz Lent, Tacos De Curcan Cu Aragaz Lent, și Tacos De Curcan Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați fasolea chili și ceapa. Sus cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Presărați condimente taco peste curcan; lingură salsa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-9 ore.
4
Așezați curcanul pe tăbliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele. Folosind 2 furci, trageți curcanul în bucăți. Se amestecă curcanul în amestecul de fasole în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe pachet. Puneți amestecul de curcan în coji de taco. Se acoperă cu salată, roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista