Tacos de biban de mare la grătar cu Salsa proaspătă de piersici

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de biban la grătar cu Salsan proaspăt de piersici. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână miere, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Biban de mare la grătar cu Salsa tropicală, Biban De Mare Chilian Cu Salsa De Mango La Grătar, și Bas la grătar cu Salsa de roșii verzi și pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; aruncați ușor.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper.
Pregătiți tacos: încălziți cojile de taco conform instrucțiunilor pachetului.
Tăiați peștele în 8 bucăți și așezați 1 bucată de pește în fiecare coajă de taco. Completați fiecare taco cu 1/4 cană de salsa de piersici, 1/4 cană de varză mărunțită și 1 lingură de coriandru.