Tacos Cu Friptură Coreeană

Tacos Cu Friptură Coreeană
Reteta coreeană friptură Tacos ar putea satisface pofta coreeană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 3,17 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime. 255 de persoane au fost impresionate de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc, ulei de canolan, scallions și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură coreeană și Tacos cu ciuperci cu Kimchi, Friptură coreeană și Tacos de ciuperci cu Kimchi pentru doi, și Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a marina friptura: într-un vas mare de copt, bateți cilantro, zahăr brun, ulei de canola, sos de soia, ulei de susan, usturoi, jalapeincrosos, piper negru și coriandru pentru a se amesteca bine. Rezervați 1/4 cană din amestec într-un castron mic pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
CoriandruCoriandru
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați friptura în marinada rămasă și întoarceți-o pentru a acoperi. Se marinează cel puțin 20 de minute la temperatura camerei sau se acoperă și se dă la frigider până la 1 zi, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
3
Pregătiți un grătar în aer liber pentru gătit mediu-înalt la foc direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți friptura din marinată (aruncați marinada) și grătiți, întorcându-vă la jumătatea gătitului, timp de aproximativ 10 minute, până când carnea se simte doar ușor rezistentă atunci când este presată cu vârful degetului pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, pregătiți tacos: într-un castron mare, aruncați varza, morcovii, scallions și cilantro împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
VarzăVarză
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți tortilele pe grătar, întorcându-le ocazional, timp de aproximativ 1 minut, sau până când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se transferă într-un bol de servire și se acoperă pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tăiați friptura peste Bob în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
2
Transferați feliile de friptură și orice sucuri de sculptură într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Serviți friptura cu marinada rezervată, tortilla, amestecul de varză și guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
MarinadaMarinada
VarzăVarză
FripturăFriptură
4
Lăsați fiecare oaspete să umple două tortilla cu un amestec de friptură și varză și acoperiți cu o parte din marinată și guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
MarinadaMarinada
VarzăVarză
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista