Tacos Cu Băț De Pește

Tacos Cu Băț De Pește
Reteta de pește Stick Tacos ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 18 minute. O porție conține 2637 calorii, 83g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de pudră de chili, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos Cu Băț De Pește, Sandvișuri Cu Băț De Pește, și Pește Stick Cina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 246°.tapetați o foaie de copt cu folie. Aranjați bețișoarele de pește pe foaia de copt și presărați cu pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți până când sunt crocante, 11 până la 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În timp ce bețișoarele de pește se coc, combinați amestecul de salată de varză, maioneza, sucul de lămâie și chipotle într-un castron mediu. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați niște slaw deasupra fiecărei tortilla, deasupra cu 2 bețișoare de pește și o lingură de salsa, pliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista