Tacos Confit De Rață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos confit de rață. Această rețetă servește 4. O porție conține 535 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cățel de usturoi, poblano, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Confit De Rață, Confit De Rață, și Ce Este Confitul De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți poblano direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, rotind, până când este carbonizat.
Lasă să se răcească. Curățați, însămânțați și tocați poblano.
Preîncălziți o tigaie din fontă.
Adăugați roșiile, tomatillos și usturoiul și gătiți la foc moderat, întorcându-se, până se carbonizează. Curățați usturoiul; transferați într-un robot de bucătărie.
Adăugați roșiile, tomatillos, poblano, chile roșu și scallion și pulsați până se îngroașă.
Adăugați sucul de lămâie și condimentați salsa cu sare.
Cuptorul cu microunde rața la putere mare timp de 1 1/2 minute, până când pielea este caldă.
Scoateți pielea de pe picioare în 1 bucată. Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și așezați pielea deasupra. Cuptor cu microunde la putere mare timp de aproximativ 5 minute, până când pielea este rumenită și sfârâit.
Scoateți pielea de pe prosoapele de hârtie și lăsați să se răcească complet.
Tăiați pielea crocantă în benzi subțiri.
Tăiați carnea de rață. Într-o tigaie, fierbeți bulionul, sosul de soia și pudra cu cinci condimente.
Adăugați rața și aruncați până se încălzește.
Serviți tortilele cu salsa, rață, crăpături și coriandru.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Terra Blanca" ONYX " amestec de munte Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 103 dolari pe sticlă.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.