Tacos Calamari cu salsa Naranja
Reteta Tacos Calamari cu Naranja Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $ 4.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 694 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, tortilla de porumb, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salsa Naranja, Tacos Calamari Mediteraneeni, și Tocană De Fructe De Mare Cu Scoici Și Calamari Cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați calmarul în sucul de portocale, sucul de lămâie, usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, uleiul de susan și pudra de chili timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă calmarul și se sotează până la fiert, aproximativ 2-3 minute.Asamblați tacos cu calmarul pe tortilla acoperite cu gust de ceapă și coriandru, salsa naranja și semințe de susan prăjite.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.