Tacos al Pastor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos al Pastor. Această rețetă face 8 porții cu 329 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher grosieră, pudră de guajillo chile, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tacos al Pastor (alias Tacos de porc și ananas), Tacos Al Pastor, și Tacos al Pastor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan 1 jumătate de ceapă. Tăiați grosolan 2 runde de ananas, aruncând miezul; acoperiți și răciți ananasul rămas.
Puneți ceapa tocată și ananasul tocat în blender.
Adăugați suc de portocale și următoarele 7 ingrediente; marinada de piure până se omogenizează.
Puneți carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați marinada și punga de etanșare, eliberând excesul de aer. Întoarce-te la haină. Se răcește cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Puneți ananasul rămas la grătar până când este cald și ușor carbonizat, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Carne de porc la grătar cu puțină marinată încă agățată până când este ușor carbonizată și gătită, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați ananasul și carnea de porc pe suprafața de lucru; tăiați ananasul în cuburi de 1/2 inch, aruncând miezurile. Se taie carnea de porc.
Transferați pe platou; aruncați pentru a combina.
Între timp, tocați mărunt ceapa rămasă pe jumătate și puneți-o într-un castron mediu.
Adăugați coriandru; aruncați pentru a combina. Grătați tortilele până se încălzesc și ușor carbonizate, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Serviți amestecul de porc-ananas cu gust de ceapă-coriandru, Salsa afumată cu două Chile și pene de tei.
Pentru a vă face propria pudră de guajillo chile, măcinați fin aproximativ 6 ardei iute mari de guajillo cu semințe uscate într-o moară de condimente pentru a produce aproximativ 1/4 cană de pulbere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.