Taco umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 886 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 37151 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână salsa, ceapă, piure de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Taco Umplute Scoici, taco umplute scoici, și Taco Umplute Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumeneste, rupând-o, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
5
Adăugați condimentul taco, piureul de roșii, porumbul, fasolea neagră și brânza de capră și gătiți până când brânza de capră s-a topit, aproximativ 2-3 minute.Condimentează cu sos fierbinte, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Brânză De Capră
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Întindeți salsa într-un vas mare de copt, umpleți cojile cu amestecul de vită și așezați-le în salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se amestecă untul în firimiturile de pâine și se presară pe cojile umplute urmate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza s-a topit și firimiturile de pâine se rumenesc, aproximativ 20-25 de minute.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.