Taco Chili cu amestec
Taco Chili cu amestec este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 844 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 115 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână un amestec de condimente taco, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Taco Chili Pie, Tvp Taco Chili, și Taco Chili Mix.
Instrucțiuni
Pentru amestec: într-un borcan cu gură largă de 1 litru, strat rinichi și fasole pinto.
Într-un castron mic, combinați amestecul de condimente taco, amestecul de sos de salată uscat, ceapa, pudra de chili și chimenul. Înfășurați condimentele în folie de plastic sau celofan și puneți-le în borcan.
Pune chips-uri într-o pungă și locul în borcan. Decorați cu panglică sau țesătură.
Așezați fasolea într-un castron mare, acoperiți cu apă și înmuiați 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Se scurge și se adaugă într-un cuptor olandez.
Adăugați pachet de condimente, apă, roșii tăiate cubulețe și ardei iute verzi, sos de roșii și carne de vită măcinată.
Se încălzește la fierbere, se acoperă și se reduce căldura la minim. Se fierbe timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Se servește cu chipsuri de porumb sau tortilla.