Tabbouleh cu anghinare marinată și spanac pentru copii

Rețeta Tabbouleh cu anghinare marinată și spanac pentru copii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți anghinare, mentă, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Anghinare Marinate Pentru Copii, Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii, și Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de pe anghinare.
Așezați tulpinile și anghinarea într-un coș cu aburi setat peste 1 inch de apă clocotită. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când fundul de anghinare este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți frunzele de pe anghinare și tăiați orice piele exterioară fibroasă. Folosind o lingură, răzuiește bobinele păroase. Împărțiți fundul de anghinare. Curățați tulpinile de anghinare și tăiați-le în runde de 1/2 inch.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească. Se macină semințele de chimen într-o pulbere și se transferă într-un vas mare, puțin adânc. Se amestecă uleiul de măsline, oțetul și oregano și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați anghinarea și acoperiți bine cu marinada de chimen.
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau se dă la frigider peste noapte.
Într-un castron mare rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste bulgur. Acoperiți și lăsați să stea până când apa este absorbită și bulgurul este fraged, aproximativ 40 de minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa verde, pătrunjelul, Roșia de prune și menta; se condimentează cu sare și piper. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Într-un castron, aruncați roșiile cherry cu spanacul, feta și nucile de pin. Puneți 2 linguri de marinată din anghinare peste salată și aruncați bine; condimentează cu sare și piper.
Puneți tabouleh pe farfurii și înconjurați cu anghinare. Se acoperă cu salata de spanac și se servește.