Sănătos și delicios: salată de cartofi cu fasole verde și albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sănătos și delicios: salată de cartofi cu fasole verde și albă. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 77 cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de masă, fasole, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată sănătoasă și delicioasă de fasole verde și ridiche, Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, și Sănătos Și Delicios: Bruschetta De Fasole Albă.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă. Sare - l și aduce la fierbere. Între timp, tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Apoi, tăiați fiecare jumătate în felii de 1/2 inch (jumătăți de lună). Când apa fierbe, adăugați cartofi. Gatiti aproximativ 10 minute, pana cand abia sunt fragede.
În timp ce cartofii fierb, tăiați capetele tulpinii din fasole verde și tăiați fiecare fasole în jumătate. Apoi, într-un castron mare de servire, combinați ulei, oțet, sare și piper după gust.
Adăugați busuioc și ceapă. Se amestecă din nou.
După ce cartofii sunt fierți, scoateți-i din apă clocotită folosind o lingură cu fante sau un păianjen. Dump în castron cu vinaigrette.
Adăugați fasole verde în apa fierbinte și gătiți aproximativ 4 sau 5 minute, până când sunt crocante.
Scurgeți fasolea verde și adăugați în castron deasupra cartofilor.
Se amestecă totul bine, dar ușor. Sare și piper după gust.
Se servește cald (grozav), rece (destul de bine) sau la temperatura camerei (foarte bun). Dacă există resturi, păstrați-le în frigider și dați-le o agitare bună înainte de a re-servi.