Sănătos și delicios: cotlet de porc cu Tomatillo și sos de mere verzi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 126 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, ardei iute chipotle în adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cotlet de porc monstru la grătar cu Tomatillo și sos de mere verzi, Cotlet de porc Tomahawk cu Tomatillo-Chowchow de roșii verzi, și Sănătos Și Delicios: Salsa Tomatillo Crudă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. Acoperiți o tigaie cu folie de aluminiu și acoperiți cu spray de gătit. Pune deoparte.
Se amestecă coriandrul, chimenul, sarea și piperul într-un castron.
Adăugați ulei și combinați. Frecați amestecul pe cotlet și lăsați să stea în timp ce faceți sos.
Într-o cratiță medie, fierbeți tomatillos în 3 căni de apă timp de 8 până la 10 minute sau până când tomatillos sunt moi.
Se scurge și se lasă să se răcească timp de 15 minute.
În timp ce tomatillos se răcesc, curățați merele, miezuiți-le și tăiați-le în cuburi de 1/4 inch. Pune deoparte.
Îndepărtați orice tulpini din tomatillos răcit. Apoi, în robotul de bucătărie, combinați coriandru, usturoi, chimen, suc de mere, suc de lămâie, miere, chipotles și tomatillos și piure.
Se pune într-un castron cu mere și se amestecă până se combină.
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Coaceți Cotletele de porc 3 minute pe ambele părți.
Transferați cotletele în tigaia de prăjire și coaceți în cuptor 8 până la 10 minute sau până când temperatura interioară a atins 150 de ruble. Când ați terminat de gătit, îndepărtați cotletele și lăsați să stea 5 minute.
Se servește cu sos Tomatillo de mere.